Din vision för 2018

Varje år i början av året är en utmärkt tid att i stillhet att summera året som gått, och ta ut en riktning och vision för det år som kommer. En process som är som gjord för att delas i grupp! Denna dag äger rum när alla julfiranden och jullov är överstökade, såväl som Tjugondag Knut, och 2018 står redo för dig!

I en grupp med max 8 deltagare arbetar vi på djupet under en hel dag, med året 2018.
Vi utforskar längtan, förhoppningar och mål med det nya året 2018. Det kan vara på individnivå såväl som grupp - eller kollektiv nivå. Temana kan vara vitt skilda - relationer, arbete, utbildning, nästa steg i livet.

Vi varvar psykosyntesens kraftfulla verktyg av meditationer och visualiseringar med delande av deltagarnas erfarenheter och tankar i grupp. Det blir fritt skrivande och/eller tecknande för den som vill. Samtal, spegling och rejält med pepp!

Du väljer själv hur mycket du vill dela av din egen process i samtalen. Räkna med att du går ifrån dagen med en rad inre bilder av vad du vill skapa i ditt liv under året som kommer.

Varmt välkommen!

Anne-Li Thor, Diplomerad Psykosyntesterapeut, PsA

Datum: Söndag den 14 januari
Tid: 9.30-17.00
Plats: Hos VitaVera, Nybodagatan 1 i Midsommarkransen
Pris: 895 kr/person
Boka din plats nedan genom att lägga "Mitt 2018" i varukorgen och göra ett köp i webshopen. Välj i kassan hur du vill betala; klarna, kortbetalning eller förskottsbetalning.

Fika på förmiddag och eftermiddag ingår i kursavgiften. Lunchpaus blir det under dagen, och det finns flera bra restauranger i kvarteren runtomkring. Vill du ta med lunch går det bra att stanna i vår lokal och äta.

Villkor för avbokning: Avbokning senast den 31 december ger full återbetalning. Avbokar du senare återbetalas halva beloppet. Avbokning inom 24 timmar innan kursen återbetalas ej.