Hem » Kosttillskott & Naturmedel » vitamin & mineral » B-stress, B-vitaminkomplex 120 kapslar från Allvia

B-stress, B-vitaminkomplex 120 kapslar från Allvia

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.

Beskrivning

B-stress är tillskottet att lägga till kosten när du har mycket omkring dig i livet. Om du inte har konstaterat brist på en särskild B-vitamin är det bäst att inta ett sk B-komplex - med lite av alla B-vitaminer som kroppen behöver. Det har B-stress.

B-stress innehåller bl.a. B-vitaminer och C-vitamin.
B-vitaminer har många funktioner i kroppen. B1-vitamin bidrar bl.a. till normal hjärtfunktion och till normal psykologisk funktion . B1-vitamin och niacin bidrar till normal nervsystemfunktion samtidigt som pantotensyra bidrar till en normal mental prestationsförmåga.
C-vitaminet bidrar till att minska trötthet och utmattning, till normal psykologisk funktion samt skyddar cellerna mot oxidativ stress.

Ingredienser:
Askorbinsyra, fyllnadsmedel (cellulosa), rismjöl, tiaminmononitrat, pyridoxinhydroklorid, D-kalciumpantotenat, kolinbitartrat, paraaminobensoesyra, inositol, nikotinamid, riboflavin, citrusbioflavonoidkoncentrat, klumpförebyggande medel (kiseldioxid, magnesiumsalt av fettsyror, fettsyror), aloe vera, nypon, acerola, pteroylmonoglutaminsyra, cyanokobalamin, D-biotin.

Rekommenderat intag
1 kapsel varannan dag i samband med måltid.

Läs mer

Specifikationer

Omdöme

Lämna ett omdöme

3AXx
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om