2013-06-13

Med anledning av ett antal kunders frågor till oss om vår nya kassa Klarna Checkout vill vi förtydliga - du kan handla med VISA och MasterCard hos oss precis som förut! Dessutom kan du direktbetala din order via bank. Skillnaden är att du FÖRST godkänner ditt köp. Därefter kommer du till en vy med ett kvitto och en lista på val av betalsätt.

Det skickas alltså inte en faktura per automatik för att det är Klarnas kassa! Vi vill ge dig alla valmöjligheter att betala som det passar dig, därför har vi valt Klarna Checkout. Om du däremot handlar för ett företags räkning väljer du Klarna Faktura under "Välj annat betalsätt".

Det blir enklare med Klarna Checkout eftersom det oftast räcker med din mejladress och ditt postnummer för att systemet ska kunna plocka fram din adress och telefonnummer. Särskilt smidigt när du sitter och surfar via din smartphone - du slipper skriva en massa och kan lätt avsluta köpet.

Kontakta oss gärna om du har frågor om Klarna Checkout - det är en ganska ny lösning som vi tror kommer att synas i allt fler webshopar.

Lägg det du vill ha i din varukorg - gå till kassan - godkänn din order - välj betalsätt. Klart!
Vänliga hälsningar

Teamet på VitaVera