2015-12-03

Adventstid är bak- och pysseltid för många. För dig som inte tål gluten kan glöggmingel och firanden bli trist om det inte finns någonting man kan smaka. Tur att det håller på att ändras - nu finns så mycket roliga recept som funkar och mycket goda och nyttiga alternativ! Hos oss hittar du många mjölsorter naturligt fria från gluten, och en rad inspirerande bakböcker. Välkommen in!

    Varor som nämns i nyheten

  • Fiber Husk är pulvriserat psylliumfröskal, ett måste när man bakar glutenfritt och i LCHF-skafferiet. Det binder vätska, sväller och hjälper till att ge bra konsi...
    79 kr
  • Maria Blohm och Jessica Frej är aktuella med en ny bok om glutenfri bakning. Denna gång tar de sig an godsakerna till fest, dessert, fika och högtider. Den nya bo...
    198 kr
  • Uppföljaren till storsäljande "Nytt bröd". Aldrig förr har det varit så enkelt och så gott att äta glutenfritt bröd! I Baka nytt delar Maria Blohm och Jessica Fre...
    219 kr
    Snart i lager