Kalendarium

Välkommen till våra kvällsöppet, kurser och event i vår butik/lokal i Midsommarkransen!

Hösten 2020

Yinyoga-workshop för kropp och själv
Fyra måndagkvällar i oktober och november.
I denna 3-timmars-workshop gör vi ett yinyoga-pass som följs av en kort paus. Därefter en meditation som följs av delande i cirkeln, där alla deltagare i gruppen erbjuds tid att upp något som behöver uttryckas, något inspirerande eller helt enkelt något i ditt liv som du vill dela med andra i en trygg miljö.

Yinyoga-workshop för kropp och själ passar dig som:
- gillar yinyogans lugnande inverkan
- längtar efter samvaro med andra likasinnade i anslutning till din yoga
- känner att kroppen är stel, och vill hitta en mjuk väg till att få en smidigare bindväv
- är stressad och vill "komma in i kroppen" på nytt

På grund av Corona ber vi dig ta med egen matta och eventuellt bolster. Vi sätter stopp vid 6 deltagare så att vi kan hålla avstånd under passet och vid samtal. Du som deltar i våra pass kommer att kunna köpa mattor och bolster till rabatterat pris i samband med passen.

Datum: 5 oktober, 19 oktober, 9 november, 23 november
Tid: 18-21
Plats: VitaVera, Nybodagatan 1, Midsommarkransen
Skriv i kassan vilket datum du vill vara med. (Du kan också anmäla dig till flera pass samtidigt).

Här anmäler du dig.

Lärare:
Anne-Li Thor, Diplomerad Psykosyntesterapeut PsA, Certifierad Imago Relationship Therapist, Diplomerad Yinyoga-instruktör & rytmiklärare.


En kväll om Imago Relationsterapi
Låt kärleken blomma! I parterapimetiden Imago lär sig paret att spegla varandra, som ett effektivt sätt att förstå behoven bakom reaktionen hos partnern. Paret får lära sig verktyg som man sedan kan använda hemma för att lösa konflikter och för att skapa djupare kontakt och närhet. Enkelt och transformerande! Kom själv eller tillsammans med din partner. Vi gör en kort workshop där vi berättar om vad Imago är, hur det fungerar och visar några exempel på hur imagoterapi går till. Jag (Anne-Li) och min partner (Mikael) berättar om vår egen resa med Imago. Ni som vill får prova på ett par enkla övningar.
Onsdag den 14 oktober kl 18-20
Hos VitaVera, Nybodagatan 1, Midsommarkransen
Här anmäler du dig.

Vi serverar te och kaffe.
 

Följ oss: Facebook och Pinterest
Instagram @vitaverasweden

Hitta till oss:
T-banans röda linje mot Fruängen, gå av i Midsommarkransen, 5 minuters promenad till Nybodagatan 1 vid Skvallertorget, bredvid Ett Skafferi.
Med bil är det enkelt att ta sig till oss - det finns alltid lediga platser i anslutning till butiken. Betalparkering zon 4. 


Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara