Kalendarium

Välkommen till våra kurser och events!

Höst 2022

Höst-samvaro september-december
13 sept - 6 dec 2022
Tisdagkvällar i höst håller jag en samtalsgrupp som jag kallar Höst-samvaro. Innehållet i samtalen styrs av deltagarnas behov och önskningar. Vi lyssnar till varandras livsberättelser och skapar en trygg och hållande atmosfär där du får utrymme att komma till tals och tala till punkt. Varje tisdag med paus unde höstlovsveckan. Övningar, tekniker och förhållningssätt kommer från Psykosyntes och Imago Relationsterapi.
För dig som längtar efter ett sammanhang av gemenskap, nyfikenhet och lekfullhet såväl som djupdykningar i ditt inre, är detta rätt plats. Samvaro-kvällarna hålls på Kärsögården på Ekerö. Kontakta anneli@vitavera.se för mer information och anmälan. Läs mer här. Välkommen!

Höst-samvaro Helgretreat
21-23 oktober 2022
Oktoberhelg tillsammans! Vi inleder med middag fredag kväll, och avslutar på söndag eftermiddag. Under helgen varvar vi samtal, övningar för ökad självkännedom med guidade och tysta meditationer, skogspromenader och gemensamma måltider. På kvällarna samlas vi runt elden för att lyssna till varandras livsberättelser, tankar och känslor. Vi lägger stor vikt vid att skapa en trygg och hållande atmosfär i gruppen där alla får komma till tals. Övningar, tekniker och förhållningssätt kommer från Psykosyntes och Imago Relationsterapi.
För dig som längtar efter ett sammanhang av gemenskap, nyfikenhet och lekfullhet såväl som djupdykningar i ditt inre, är detta rätt plats. Helgen hålls på Kärsögården, ett stenkast från Stockholm, du som vill bor på gården med helpension. Enkelt och trivsamt boende i vandrarhemsstil. Kontakta anneli@vitavera.se för mer information och anmälan. Eller läs här. Välkommen!

Ur feedback från två av deltagarna efter Samvaro-Retreat sommaren 2021:
"Jag tänker mycket på vår otroligt fina och utvecklande helg och på något sätt så känns det som jag precis har påbörjat något. 
Jag har börjat att tänka på ett annat sätt och jag känner mig annorlunda och mer sann och ärlig.
Jag gillade allting och det var viktigt att vi fick tid för oss själva men jag uppskattade tiden tillsammans mest.
Brasan, miljön, vi, du som ledare bjöd in till djupare samtal där vi fick ta del av varandras liv och drömmar". Maria, 59, Stockholm

"Något jag tyckte mycket om var att tillsammans i trygg och kärleksfull miljö först få bli 100% mottagen och lyssnad på, och sedan kunna få vara till stöd och hjälp för andra människor.
Känslan av meningsfullhet och samhörighet var helt fantastisk". Claes, 53 år, Stockholm

 


Följ oss: Facebook och Pinterest
Instagram @vitaverasweden

Hitta till oss:
Mottagningen Bromma/Ekerö: T-banans Gröna linje till Brommaplan, därefter valfri buss mot Drottningholm, gå av vid hållplats Brostugan.
Därifrån är det 350 m att gå till Kärsögården. Kommer du med bil - här finns gott om plats att parkera, använd t ex appen Parkster.

 

 

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara