Kalendarium

Välkommen till våra kvällsöppet, kurser och event i vår butik/lokal i Midsommarkransen!

Våren 2019

Visionsdag - Mitt 2019
Söndag den 13 januari 2019, kl 9.30 -17
En heldag med övningar, visualiseringar, samtal och skrivande utifrån psykosyntes om det spännande året som just börjat!
Boka här!

Väx och utvecklas i grupp!
4 kvällar i grupp hos oss då vi gör en resa in i deltagarnas liv och historia med hjälp av guidade visualiseringar, samtal och skrivövningar. Den röda tråden är psykosyntesens förhållningssätt av nyfiket utforskande, acceptans och spegling. Tillsammans skapar vi en trygg cirkel där du blir sedd, lyssnad på och får stöd i den situation du just nu befinner dig i. Om gruppen sedan önskar kan ytterligare datum läggas till.
Torsdagar 31:a januari, 7:e februari, 21:a februari och 7 mars
kl 18-21 inklusive paus med fika
5-10 deltagare
På VitaVera, Nybodagatan 1 i Midsommarkransen.
Leds av Anne-Li Thor, Dipl psykosyntesterapeut PsA
Boka här!

Imago - kärlekens terapi - Informationskväll!
Onsdag den 23 januari kl 18.30-20.00
Informationskväll om en terapiform för par som vi nu kan erbjuda. I imago lär sig paret att spegla varandra, som ett effektivt sätt att förstå behoven bakom reaktionen hos partnern. Paret får lära sig verktyg som man sedan kan använda hemma för att lösa konflikter och för att skapa djupare kontakt och närhet. Enkelt och transformerande! Kom själv eller tillsammans med din partner. Vi berättar om vad Imago är, hur det fungerar och visar några exempel på hur imagoterapi går till.
Kostnadsfritt, Vi serverar te och kaffe.
Mejla oss på kundtjanst@vitavera.se om du vill vara med, så vi vet hur många som kommer.

En dag för hela dig!
Lördag den 9 februari 2019, 9.30-17.00
En hel dag då vi fokuserar på att skapa inre och yttre balans, flöde och inspiration.
Föreläsning om kost, näring och naturliga vägar till hälsa varvas med samtal i grupp, gruppövningar och skrivövningar utifrån Psykosyntes.
Dagen avslutas med ett yin-yogapass som ger både lugn och återhämtning.
Leds av Anne-Li Thor, Dipl psykosyntesterapeut PsA 
Boka här!

Klimakteriet - en andra vår!
Lördag den 9 mars 2019 kl 9.30-17.00
Det här är dagen för dig kvinna som är i, på väg in i, eller har passerat klimakteriet, och vill utforska vad övergången innebär för dig.
I grupp varvar vi samtal och övningar på temat, och undersöker på vilket sätt ditt liv förändras av övergången - fysiskt, mentalt och själsligen.
Ett pass om kost och näring som stöd vid hormonförändringar blir det, men fokus för denna dag är mer på själens resa och vad det innebär för dig, dina relationer, ditt yrke och kropp att du går in i en ny fas i livet.
Vi avslutar dagen med ett balanserande hormon-pass i yin-yoga.
Boka här!

Följ oss: Facebook och Pinterest

Instagram @vitaverasweden

Hitta till oss:
T-banans röda linje mot Fruängen, gå av i Midsommarkransen, 5 minuters promenad till Nybodagatan 1 vid Skvallertorget, bredvid Ett Skafferi.
Med bil är det enkelt att ta sig till oss - det finns alltid lediga platser i anslutning till butiken. Betalparkering zon 4. 


Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara