Ny kraft till relationen med Imago parterapi! 

Längtar ni efter något mer i relationen? 
Det är utmanande att leva i en lång relation tillsammans med en annan människa. Särskilt om det finns barn; kanske små barn, sömnbrist, jobblogistik, vabb och annat som slukar tid och energi.      Imago Relationship Therapy

När ska ni få tiden att återknyta till varandra, som i början av förhållandet? När det skaver och konflikterna eskalerar, det egna utrymmet minskar och du känner allt mindre glädje i samspelet med din partner är det lätt att börja ge upp, eller kanske möta kärleken på annat håll.

Imago Relationsterapi erbjuder en annan väg: Bortom konflikterna, maktkampen och frustrationen finns det vi kallar den medvetna kärleken. När vi har undersökt behoven bakom parternas reaktioner och väckt viljan att återknyta till varandra går det att skapa en relation som fördjupar och samtidigt förnyar. Det är mer än att sitta i terapi och diskutera om hur ni kan förbättra kommunikation, sexliv och lära er kompromissa. 

I Imago skapar vi trygghet och kontakt. Det är först då vi faktiskt kan lyssna på varandra. Sedan utforskar vi vad som ligger bakom maktkamp och frustrationer. Vi lyssnar nyfiket. Terapeuten är facilitatorn i mötet som uppstår mellan parterna. Ni sitter mittemot varandra och får hjälp att mötas.
Imago Relationsterapi kommer från USA och är en praktisk metod som vilar på modern kunskap om hjärnan, våra känslor och relationer. 

Vårt Start-erbjudande för par
Kom igång med IMAGO relationsterapi - 5 sessioner för 5000 kr. En session tar 1,5-2 tim. (Ordinarie arvode är 1500 kr per session, dvs 7500 kr för fem möten).
Fem möten ger er tid att upptäcka hur imago fungerar, vad parterapi i denna form kan göra för ert förhållande, och ni får med er övningar hem för att fördjupa er process.
Mötena sker på vår mottagning i Midsommarkransen, och när ni gjort köpet av tjänsten i webshopen behöver ni kontakta oss för att boka tider.

OBS! om ni inte bor i Stockholm men vill ta del av erbjudandet: Kom till Stockholm en helg så arbetar vi tillsammans! Vi kan göra tre längre sessioner och på så sätt få med allt innehåll från fem "vanliga" sessioner.

Kontakta mig för bokning på anneli@vitavera.se när ni gjort ordern i kassan. Jag rekommenderar att mötena sker varannan vecka för integrering och kontinuitet.

Imago-metoden passar er som till exempel:
- Har varit tillsammans länge och har en önskan om mer kontakt er emellan
- Har återkommande konflikter som ni inte lyckas hitta lösningen på
- Har varit tillsammans ett tag och kommit in i det vi kallar "maktkampen" - och vill ha hjälp att komma vidare ur den för att kunna fördjupa kärleken
- Längtar tillbaka till en tid då ni kände mer samhörighet
- Har haft lite tid tillsammans en period, eller har små barn, och behöver hjälp att kommunicera bättre med varandra
- Längtar efter mer närhet och intimitet
- Önskar förstå varandra bättre
- Känner att det går slentrian i er samvaro, och skulle vilja fördjupa relationen

Om mig som är imagoterapeut på VitaVera
Jag är Certified Imago Relationship Therapist och är utbildad av en mycket erfaren psykolog, psykoterapeut och Imagoterapeut från Danmark, John Hjarso Mortensen. Jag är också Diplomerad Psykosyntesterapeut PsA, och har arbetat med klienter iAnne-Li Thor, Imagoterapeut min terapimottagning sedan 2008. Jag har tidigare en bakgrund som musiklärare, min examen togs på Musikhögskolan i Malmö.
Parallellt med min utbildning till imagoterapeut har jag gått i parterapi tillsammans med min partner, och själv upplevt transformationen av vår relation genom verktygen och förhållningssätten inom Imago.
Jag är medlem i Svenska Imagoföreningen och Psykosyntesföreningen, följer deras etiska riktlinjer och är ansvarsförsäkrad. Jag går regelbundet i handledning hos erfaren lärare/terapeut.

Vill ni veta mer om mig och hur jag arbetar? Boka en halvtimmes möte via videosamtal med mig. Då vill jag gärna träffa er båda, och vi kan ställa frågor till varandra. Det går självklart också  bra att börja i imagoterapi och ta en session i taget, och prova hur det känns för er. Parterapi är, som allt annat som görs i processform, inte något som snabbt fixar djupa problem. Hur länge just du och din partner behöver arbeta i terapi tillsammans för att se förändring på djupet beror mycket på vilka ni är som personer, och hur er relation ser ut. Fem gånger tillsammans ger oss en chans att tillsammans utforska det, därför är det en bra  start. 
Kontakta mig på anneli@vitavera.se för mer info och bokning.

 Varmt välkomna!
 Anne-Li Thor, Certifierad Imagoterapeut & Diplomerad Psykosyntesterapeut PsA 

Läs mer om IMAGO här!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få nyheter, tips och information om IMAGO här: